Om os

Velkommen til TP Tech, en visionær softwarevirksomhed, der satte sit præg på teknologiens landskab siden vores grundlæggelse i 2010. Vi startede vores rejse som eksperter inden for SCADA og PLC-programmering og har udviklet os til at blive pioneerer inden for automatiseringsteknologi.

Med en solid forankring i SCADA og PLC-programmering har vi været med til at optimere og effektivisere industrier i over et årti. Vores ekspertise inden for disse teknologier har været fundamentet for vores succes, og vi fortsætter med at være banebrydende på dette område.

I dag har vi udvidet vores horisonter og tilbyder omfattende totalløsninger inden for automatisering. Fra innovative SCADA- og PLC-systemer til skræddersyede automatiseringsløsninger, hjælper vi vores kunder med at navigere i det komplekse teknologiske landskab og opnå enestående effektivitet.

Jeres udfordring er vores udfordring:
Vi anser vores kunder som del af TP Tech teamet, og ønsker at have et samarbejde og en langvarig relation med vores kunder. Vores ambitioner er altid at lave den bedst mulige løsning som er specifikt skræddersyet til kundernes behov. Vi elsker en god udfordring og leverer altid langsigtede og gennemarbejdede løsninger.

Manden med træskoene:
Firmaets grundlægger og ejer, Kristian Pallesen, er i nogle kredse kendt som ‘Manden med træskoene’ – og det giver et godt visuelt billede af, hvem TP Tech er. Vi er en virksomhed med benene solidt plantet på jorden, og uden de store armbevægelser. Hos os ser vi hinanden i øjnene og har….